5 %

Detur

Detur tilbyder charterferie for dig, der foretrækker direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Gran Canaria og Egypten. Detur har eksisteret i mere end 20 år i Norden. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier. Du får 5 % rabat på alle Deturs rejsemål, og du flyver med direkte fly fra København, Billund og Aalborg. Betingelser: Standardrabatten gælder nye reservationer. Rabatkoden (LOPLUS) skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Bemærkninger: Standardrabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne med.
20 %

Hotel Express

LO Plus medlemmer får gratis adgang til Hotel Express, hvor du kan booke dit næste hotelbesøg. (Normalprisen for adgang til at booke via Hotel Express er 300 kr. inkl. moms). Du kan booke over 140.000 hoteller og der er særligt godt udvalg i storbyer og større rejsemål. I gennemsnit er det 20 % billigere at booke gennem Hotel Express, i forhold til de store kendte udbydere på markedet. Sådan får du rabatten: 1. Klik på knappen ”Besøg www” 2. Opret en brugerprofil hos Hotel Express for at få adgang til booking og prissøgning. 3. Brug adgangskoden: loplus ved oprettelse.
10 %

NOVASOL

Få 10 % på leje af ferieboliger i Europa hos NOVASOL. Betingelser: Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL.
Særpris

Atlantis Rejser

Med LO Plus får du 6 % rabat på alle Atlantis Rejsers charterrejser til Rødehavet (Sharm el-Sheikh og Hurghada), samt Atlantis Rejsers Nilkrydstogter, Luxor og kulturrundrejser. På alle øvrige destinationer er rabatten 300 kr. pr. person. Bemærkninger: Når du booker online skal du booke via "Besøg www" knappen på denne side. Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du bestiller (se rabatten i prisinformationsoversigten, der kommer frem ved din booking). Der opnås ikke rabat på børnepriser. Betingelser: Rabatten gælder kun nye bookinger og bookinger til Rødehavet, Nilkrydstogter, Luxor og kulturrundrejser og kan ikke kombineres med andre tilbud.
19 %

Best Western (21 butikker)

Du får 19 % rabat på mere end 4.000 Best Western hoteller. De danske hoteller er fordelt rundt om i hele landet, og i Skandinavien er der i alt over 130 hoteller. Denne rabat gives på enkelt- og dobbeltværelser. Morgenbuffet og internet er inkluderet i prisen på størstedelen af hotellerne. OBS! Der kan ikke opnås rabat ved booking direkte på hotellet. På forlangende skal du fremvise dit LO Plus kort ved check-in. Bemærkninger: Indtast rabatkoden i feltet: Bookingkode Firma (når du er på Best Westerns hjemmeside).
4 %

friferie.dk

Få 4 % rabat på rejsen. friferie.dk tilbyder nøje udvalgte feriesteder og cam­pingpladser i hele Europa (også Danmark) med en hel unik mulighed for selv at pakke ferien. Rabatten gælder ikke på transport; fly, færge og bus.
10-15 %

Danske Hoteller (21 butikker)

Opdag de mange smukke landsdele og tag på et afslappende ophold på et af Danske Hotellers 21 dejlige hoteller i Danmark. Du får 15 % rabat på overnatningen, og 10 % rabat på mad og drikke i deres restauranter. Bemærkninger: Rabat i restauranter gives ved forevisning af LO Plus medlemskort, tobaksvarer er dog undtaget. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
10 %

dansommer

Sommerhusferie i Danmark er indbegrebet af hygge, samvær og de nære oplevelser – året rundt og Danmark er et skønt ferieland! Få 10 % på leje af sommerhuse i hele Danmark hos dansommer. Rabatten hos dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos dansommer.
10 %

DTF travel

Er du til ferie i Europa som byder på naturskønne omgivelser, berømte forlystelsesparker, hyggelige storbyer og fantastiske madoplevelser? Hvorfor ”nøjes” med Europa, når du med DTF travel kan rejse til hele verden. Book din rejse med DTF travel og få 10 % rabat. De har lækre hoteller, som passer til dig, som f.eks. kan li: -Sommerferie i hotelværelser, lejligheder eller feriehuse - Badelandsferie for hele familien - Romantiske ophold - Skiferie i Alperne eller de nordiske fjelde. - Storbyferie til f.eks. New York, Paris eller London - Forlystelsesferie i Disneyland Paris Har du brug for fly, lejebil eller færgeoverfart, så er de også parate til at hjælpe. Bemærkninger: Rabatten gælder kun på ophold.
10 %

Fjord Line

Få 10 % rabat på overfart og cruises. Fjord Line sejler på følgende ruter: Hirtshals-Stavanger-Bergen Hirtshals-Langesund Hirtshals-Kristiansand

Sider