5 %

Detur

Få 5 % rabat på din rejse til sol og varme med Detur. Detur tilbyder charterferie for dig, der foretrækker direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Gran Canaria, Tenerife, Tunesien og Egypten. Detur har eksisteret i mere end 20 år i Norden. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier. Du får 5 % rabat på alle Deturs rejsemål, og du flyver med direkte fly fra København, Billund og Aalborg. Betingelser: Standardrabatten gælder nye reservationer. Rabatkoden (LOPLUS) skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Bemærkninger: Standardrabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne med.
20 %

Hotel Express

LO Plus medlemmer får gratis adgang til Hotel Express, hvor du kan booke dit næste hotelbesøg. (Normalprisen for adgang til at booke via Hotel Express er 300 kr. inkl. moms). Du kan booke over 140.000 hoteller og der er særligt godt udvalg i storbyer og større rejsemål. I gennemsnit er det 20 % billigere at booke gennem Hotel Express, i forhold til de store kendte udbydere på markedet. Sådan får du rabatten: 1. Klik på knappen ”Besøg www” 2. Opret en brugerprofil hos Hotel Express for at få adgang til booking og prissøgning. 3. Brug adgangskoden: loplus ved oprettelse.
10 %

NOVASOL

Få 10 % på leje af ferieboliger i Europa hos NOVASOL. Betingelser: Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL.
6 %

Atlantis Rejser

Få 6 % rabat på din ferie med Atlantis Rejser. Oplev alt fra Rødehavet, til afslappende badeferier, familieferier, kulturrejser, Nilkrydstogt og meget mere. Sådan opnår du rabatten: 1. Book altid online via linket her på siden 2. Indtast rabatkoden: LOPLUS Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du bestiller (se rabatten i prisinformationsoversigten, der kommer frem ved din booking). Betingelser: • Der opnås ikke rabat på børnepriser eller fx tillæg for enkeltværelse. • Rabatten gælder nye bookinger til Egypten inkl. Nilkrydstogter, Luxor og kulturrundrejser. • Rabatkoden (LOPLUS) skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.
4 %

friferie.dk

Få 4 % rabat på rejsen. friferie.dk tilbyder nøje udvalgte feriesteder og cam­pingpladser i hele Europa (også Danmark) med en hel unik mulighed for selv at pakke ferien. Rabatten gælder ikke på transport; fly, færge og bus. Sådan opnår du rabatten: Bestiller du online skal du skrive "LOPLUS" i kommentarfeltet under din bestilling. Bestiller du pr. telefon skal du ringe på 70 15 41 41 og oplyse LO Plus medlemskab.
10-15 %

Danske Hoteller (21 butikker)

Opdag de mange smukke landsdele og tag på et afslappende ophold på et af Danske Hotellers 21 dejlige hoteller i Danmark. Du får 15 % rabat på overnatningen, og 10 % rabat på mad og drikke i deres restauranter. Bemærkninger: Rabat i restauranter gives ved forevisning af LO Plus medlemskort, tobaksvarer er dog undtaget. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
10 %

dansommer

Sommerhusferie i Danmark er indbegrebet af hygge, samvær og de nære oplevelser – året rundt og Danmark er et skønt ferieland! Få 10 % på leje af sommerhuse i hele Danmark hos dansommer. Rabatten hos dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos dansommer.
10 %

DTF travel

Er du til ferie i Europa som byder på naturskønne omgivelser, berømte forlystelsesparker, hyggelige storbyer og fantastiske madoplevelser? Hvorfor ”nøjes” med Europa, når du med DTF travel kan rejse til hele verden. Book din rejse med DTF travel og få 10 % rabat. De har lækre hoteller, som passer til dig, som f.eks. kan li': - Badelandsferie for hele familien - Skiferie i Alperne eller de nordiske fjelde - Wellness og romantiske ophold - Forlystelsesferie i Disneyland Paris Har du brug for fly, lejebil eller færgeoverfart, så er de også parate til at hjælpe.
10 %

DTF travel - Badelandsferie

Med DTF travel kan alle vandhundene i familien opleve alle former for badelandsferie. Om det er Tysklands største vandlegeland med vilde rutsjebaner, eller danske feriecentre med masser af aktiviteter, der trækker, så har DTF travel det hele. Sådan opnår du rabatten: Bestil online via linket her på siden. Rabatten er fratrukket de viste priser.
10 %

DTF travel - Disneyland Paris

Med DTF travel kan I besøge eventyrlandet Disneyland Paris og få 10 % rabat på hotelbookingen. Her kan I møde alle børnenes favoritter fra Disney. Bo på et af de lækre Disney-Hoteller som byder på alt hvad hjertet kan begære. Sådan opnår du rabatten: Bestil online via linket her på siden. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Sider