10 %

QuickPot A/S (29 butikker)

Få 10 % på al autoservice, dæk, reparationer inkl. Reservedele og arbejdsløn hos QuickPot. De løser alle opgaver og har 29 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark.
17-22 øre

Shell (207 butikker)

Tilbud lige nu: Lige nu får LO Plus medlemmer en velkomstrabat på 30 øre pr. liter benzin og 40 øre pr. liter diesel de første to måneder. Tilbuddet gælder til den 31/12-2017. Herefter gives en fast rabat på 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel. Oven i de høje rabatter får du også en gratis bilvask! Du betaler blot for bilvasken med dit nye Shell Card og så krediteres du efterfølgende det fulde beløb på din næste faktura fra Shell. Udover de høje rabatter og en gratis bilvask, får du også Shell Cards øvrige fordele: - Op til 30 dages rentefri kredit - Billig bilvask på ubemandede Shell Express-stationer - Betaling med kortet på Øresunds- og Storebæltsbroen - Overblik over forbrug – nemt og hurtigt Velkomstrabat og en gratis bilvask tilbydes LO Plus medlemmer, der ikke i forvejen har et Shell Card. Tilbuddet gælder til 31. december 2017. Hvis du allerede har et Shell Card, men ønsker LO Plus standardrabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på telefon 99 33 33 60 på hverdage kl. 8–17. LO Plus Shell Card er gratis og uden gebyrer. Standardrabat: Få et Shell Card med rabat på benzin og diesel. Du sparer 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel, når du betaler med Shell Card som LO Plus medlem. Rabatten gives på pumpeprisen. Rabatten gives både på Shell stationer og de ubemandede Shell Express stationer.
10 %

Super Dæk Service (62 butikker)

Få 10 % rabat hos Super Dæk Service. De tager sig af hele bilen - alt fra f.eks. nye dæk, olieskift, til klargøring og syn, samt meget mere. Kom og besøg Super Dæk Service. De ligger 62 steder i Danmark.
10 %

Tectyl (27 butikker)

Spar 10 % på Danmarks bedste rustbeskyttelse af din bil. Godt håndværk og korrekt udførelse af rustbeskyttelse til din bil. Få en komplet beskyttelse af alle skjulte hulrum, døre, vanger, ophæng og undervogn. Tectyl har den højeste kvalitet med kontrol af Teknologisk Institut. Det er muligt at kombinere med tidligere behandlinger, og så er det helt drypfrit.
12 %

Euromaster (40 butikker)

I alle Euromaster centre har de et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder de alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. De laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe dig som kunde med alt fra olieskift til udstødning Få 12 % rabat på dæk, fælge og service hos Euromaster, som har 40 centre fordelt i Danmark.
20 %

Dansk Bilglas (42 butikker)

Få 20 % rabat på reparation og udskiftning af bilruder. Find din nærmeste Dansk Bilglas online, eller ring til Dansk Bilglas på 70 11 55 55 for nærmeste afdeling.
9 %

Europcar (39 butikker)

Med dit LO Plus kort får du følgende kontantrabatter på billejen i Danmark: Rabat pr. uge 200 kr. Rabat pr. weekend 100 kr. Rabat pr. dag 50 kr. Maks rabat 400 kr. Rabatten i Danmark fratrækkes det til enhver tid bedste pristilbud, herunder weekend-, ferie- og helligdagstilbud. Du får 10 % rabat på billeje i udlandet. Har du et LO Plus Guldkort: Få 9 % rabat ved leje af personbil og varevogn i Danmark, når du betaler med kortet. Rabatten på 9 % kan ikke kombineres med ovenstående kontantrabat.
10 %

Falck Vejhjælp

Har du først oplevet, at bilen ikke vil starte om morgenen, eller at du punkterer på vejen, ved du hvor vigtigt det er at have vejhjælp. Med Falck Vejhjælp er du hurtigt køreklar igen. Vælg mellem Vejhjælp Danmark og Vejhjælp Europa - du får 10 % rabat. Med Falck Vejhjælp får du: Hjælp på stedet i 9 ud af 10 tilfælde Starthjælp, fritrækning, nødreparationer og hjulskifte ved punktering Døroplukning, hvis du har låst dig ude Transport af dig og dine passagerer til jeres destination Ubegrænset antal assistancer – uden selvrisiko Ekstra til dig: Frit valg af værksted, hvis der kræves en større reparation. Har du allerede et Falck Vejhælp abonnement, så skal du stadigvæk oprette et LO Plus Falck Vejhjælp abonnement. Det gør du ved at klikke på ”Bestil online” på denne side. Falck sørger for, at de to abonnementer bliver lagt sammen til en.
10 %

Fordelsværksteder (12 butikker)

Få 10 % rabat på autoservice inkl. reservedele og arbejdsløn på en række Fordelsværksteder. Rabatten gælder en række nøje udvalgte autoværksteder rundt om i Danmark.
10-25 %

Rubberduck Car Care

Skift vinter – eller sommerdæk uden bøvl og besvær. Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig, hvor og når det passer dig bedst. De kommer og skifter dine hjul på arbejdspladsen eller hjemmeadressen - så du slipper for at sidde i kø hos mekanikeren. Som LO Plus medlem får du 25 % rabat på både hjulskifte og opbevaring, samt 10 % på rengøring af bil og køb af dæk. Sådan gør du: Hent Rubberduck i din App Store - (app pt. kun til iPhone) og bestil med rabatkoden: LOPLUS eller ring på tlf.: 91 91 62 62. OBS. Servicen er pt. kun tilgængelig i Storkøbenhavn.

Sider