10 %

QuickPot A/S (28 butikker)

Få 10 % på al autoservice, dæk, reparationer inkl. Reservedele og arbejdsløn hos QuickPot. De løser alle opgaver og har 28 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark.
17-22 øre

Shell (225 butikker)

Du sparer 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel, når du betaler med Shell Card som LO Plus medlem. Rabatten gives på pumpeprisen. Rabatten gives både på Shell stationer og de ubemandede Shell Express stationer. Har du allerede et Shell Card, men ønsker LO Plus rabat på dit kort, så skal du ringe til Shell Cards kundeservice på tlf. 99 33 33 60.
10 %

Super Dæk Service (63 butikker)

Få 10 % rabat hos Super Dæk Service. De tager sig af hele bilen - alt fra f.eks. nye dæk, olieskift, til klargøring og syn, samt meget mere. Kom og besøg Super Dæk Service. De ligger 63 steder i Danmark.
10 %

Tectyl (27 butikker)

Spar 10 % på Danmarks bedste rustbeskyttelse af din bil. Godt håndværk og korrekt udførelse af rustbeskyttelse til din bil. Få en komplet beskyttelse af alle skjulte hulrum, døre, vanger, ophæng og undervogn. Tectyl har den højeste kvalitet med kontrol af Teknologisk Institut. Det er muligt at kombinere med tidligere behandlinger, og så er det helt drypfrit.
12 %

Euromaster (40 butikker)

I alle Euromaster centre har de et bredt udvalgt af dæk og fælge. Derudover tilbyder de alt fra dækopbevaring til sporing af din bil. De laver også autoservice og er altid klar til at hjælpe dig som kunde med alt fra olieskift til udstødning Få 12 % rabat på dæk, fælge og service hos Euromaster, som har 40 centre fordelt i Danmark. Særkampagner: Du får altid 2 % ekstra LO Plus rabat oveni Euromasters egne særkampagner. Er kampagnen kun for LO Plus medlemmer, er det den oplyste kampagnerabat der gælder (og her ydes ikke 2 % rabat oveni).
20 %

Dansk Bilglas (33 butikker)

Få 20% rabat på reparation af stenslag og udskiftning af bilruder med dit LO Plus medlemskab. Hos Dansk Bilglas ved de at din tid er dyrebar. Derfor kommer deres rudemontører altid gerne ud til dig, uanset om det er hjemme i din indkørsel eller på din arbejdsplads. De kommer helt fra Skagen til Gedser - overalt på fastlandet og til alle brofaste øer. Passer det dig bedre at aflevere bilen på et værksted? Ikke noget problem! Dansk Bilglas har også over 30 afdelinger fordelt i hele Danmark. Der er også et nær dig. Læs meget mere på deres hjemmeside ved at trykke på ”Besøg www”-knappen nedenfor, eller ring på tlf. 70 11 55 55.
9 %

Europcar (39 butikker)

Med dit LO Plus kort får du følgende kontantrabatter på billejen i Danmark: - Rabat pr. uge 200 kr. - Rabat pr. weekend 100 kr. - Rabat pr. dag 50 kr. Maks rabat 400 kr. Rabatten i Danmark fratrækkes det til enhver tid bedste pristilbud, herunder weekend-, ferie- og helligdagstilbud. Du får 10 % rabat på billeje i udlandet. Aftalen her gælder hos Europcar og ikke hos samarbejdspartnere til Europcar. Har du et LO Plus Guldkort? Få 9 % rabat ved leje af personbil og varevogn i Danmark, når du betaler med kortet. Rabatten på 9 % kan ikke kombineres med ovenstående kontantrabat.
10 %

Falck Vejhjælp

Har du først oplevet, at bilen ikke vil starte om morgenen, eller at du punkterer på vejen, ved du hvor vigtigt det er at have vejhjælp. Med Falck Vejhjælp er du hurtigt køreklar igen. Vælg mellem Vejhjælp Danmark og Vejhjælp Europa - du får 10 % rabat. Med Falck Vejhjælp får du: Hjælp på stedet i 9 ud af 10 tilfælde Starthjælp, fritrækning, nødreparationer og hjulskifte ved punktering Døroplukning, hvis du har låst dig ude Transport af dig og dine passagerer til jeres destination Ubegrænset antal assistancer – uden selvrisiko Ekstra til dig: Frit valg af værksted, hvis der kræves en større reparation. Har du allerede et Falck Vejhælp abonnement, så skal du stadigvæk oprette et LO Plus Falck Vejhjælp abonnement. Det gør du ved at klikke på ”Bestil online” på denne side. Falck sørger for, at de to abonnementer bliver lagt sammen til en.
10 %

Fordelsværksteder (12 butikker)

Få 10 % rabat på autoservice inkl. reservedele og arbejdsløn på en række Fordelsværksteder. Rabatten gælder en række nøje udvalgte autoværksteder rundt om i Danmark.
10 %

Hertz Biludlejning

Du får 10 % rabat på billeje i Danmark og hos de øvrige ca. 10.000 Hertz udlejningskontorer fordelt over hele verden. Du får 10 % rabat på både biler og varevogne, uanset om du vælger "betal nu" eller "betal senere"-priser. Hertz Gold Plus Rewards Hertz tilbyder gratis oprettelse af Hertz Gold Plus Rewards. Her får du hurtig afhentning, en bred vifte af medlemsfordele, og du slipper for mersalg ved disken. Husk at tilføje din LO Plus rabatkode (CDP-nr.): 703912, når du melder dig ind, så bliver din LO Plus rabat automatisk tilføjet dine lejemål. Sådan opnår du rabatten Book altid online via linket her på siden, så er din LO Plus rabatkode (CDP-nr.): 703912 altid medtaget. Betingelser Månedsleje er undtaget rabatten. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Du får 10 % rabat på selve billejen (tid og km), men forsikringer, skatter og valgfrit ekstraudstyr afregnes til normalpris.

Sider