20 %

OnlineFotoservice.dk

Få 20 % rabat på alle fotoprodukter. OnlineFotoservice.dk tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter. Du finder her den populære CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder printes direkte i en bog. Eller du kan lave personlige billeder til dit hjem, lave invitationer, fremkalde dine billeder, lave en fotokalender og meget mere.
4 %

Elgiganten - gavekort

Spar penge på elektronik hos Elgiganten. Køb et gavekort til Elgiganten hos Gavekort PLUS med 4 % rabat og brug det, når du f.eks. skal købe et nyt TV, mobil PC eller tablets. Gavekortet kan bruges i alle de 30 varehuse landet over.
2,5-10 %

Gavekort PLUS

Rabat på de største brands og et væld af oplevelser! Gavekort PLUS er en gavekort-webshop kun for dig der er LO Plus medlem. Her kan du købe gavekort til oplevelser med rabat til din familie og venner, eller forkæl dig selv og spar penge på dine næste indkøb hos f.eks. Magasin, H&M, Elgiganten og mange andre. Sådan gør du: 1. Bestil ved at klikke på www her på siden 2. Indtast cpr.-nr. for at få adgang til gavekortene og se rabatterne 3. Vælg dine gavekort og læg i kurven 4. Nogle gavekort kan sendes på mail med det samme (gratis), andre sendes med posten (fragt: 30 kr.)
4 %

Hennes & Mauritz - gavekort

Shop tøj med rabat til hele familien hos H&M Køb et gavekort til H&M hos Gavekort PLUS. Du får 4 % rabat på gavekortet og du betaler med det i H&M, når du shopper f.eks. tøj, accessoires, sko og indretning. Du finder mere end 80 H&M butikker over hele landet.
5 %

Sendentanke.dk

Få 5 % rabat på gavekort hos sendentanke.dk På sendentanke.dk finder du et meget bredt udvalg at gavekort til hundredvis af butikker. De tilbyder bl.a. gavekort til butikker som; Zalando, Matas, Inspiration eller legetøjsgigant Lekmer, samt mange flere. LO Plus medlemmer får 5 % rabat på alle gavekort hos sendentanke.dk.
5 %

Jensens Bøfhus - gavekort

Bøffer og god mad på Jensens Bøfhus med rabat. Køb et gavekort til Jensens Bøfhus hos Gavekort PLUS. Så kan hele familien spise ude med 5 % rabat, når I betaler med gavekortet på en af de 34 Jensens Bøfhus restauranter landet over.
10-12 %

Jupiter Cykler ApS (12 butikker)

Jupiter Cykler tilbyder LO Plus medlemmer 12 % rabat i deres webshop og gratis levering på ikke nedsatte cykler. Handler du i deres fysiske butikker får du personlig professionel betjening og 10 % rabat. Der er gratis eftersyn efter 3 måneder på alle cykler i en af Jupiter Cyklers fysiske butikker - uanset om du har handlet på nettet eller i en fysisk butik. Betingelser. Rabatten gælder ikke på nedsatte/kampagnevarer i de fysiske butikker.
4 %

Magasin - gavekort

Gavekort til Magasin med 4 % rabat. Køb et gavekort til Magasin med 4 % rabat, hos Gavekort PLUS. Magasin har et stort udvalg af varer inden for; legetøj, mad og vin, kosmetik, tøj og meget mere. Gavekort kan både benyttes i Magasins butikker og i deres onlineshop.
2,5 %

Netflix - gavekort

Stream film og serier med rabat hos Netflix. Du kan købe gavekort til Netflix gennem Gavekort PLUS og få 2,5 % rabat. Hos Netflix kan du finde et stort udbud af film og tv-serier, og der er noget for enhver smag. Det er også muligt at se Netflix, når du er på farten via deres app.
5 %

Nordisk Film Biografer - gavekort

Tag i biografen med rabat. Køb et gavekort gennem Gavekort PLUS og få 5 % rabat på en Bio-pakke til mere end 40 biografer landet over. Giv det som en gave, eller brug det sammen med en du holder af. En biopakke indeholder 2 x biografbilletter med tilhørende gufbillet.

Sider