15 %

Kitchn.dk

Få 15 % rabat på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe hos Kitchn.dk. Skal du bruge enkelte køkken – eller garderobeskabe, tilbehør eller et komplet miljø, så brug rabatten hos Kitchn.dk. Du betaler kun 75 kr. i fragt – og får altid gratis fragt ved køb over 2.000 kr. Kitchn.dk tegner gerne hele dit projekt i 3D, og gør det enkelt for dig at bestille. Der er altid gratis levering og kontrolopmåling, når du køber et helt projekt. Betingelser Rabatten kan ikke kombineres med kampagner og gælder ikke ”Quooker”, hårde hvidevarer, montage og fragt.
6 %

SILVAN (44 butikker)

Gør boligen og haven klar. Vidste du f.eks. at SILVAN kan tone maling i lige den nuance du ønsker? Eller at du i VVS-afdelingen finder et stort udvalg, samtidig med at du kan få hjælp til dit projekt. Har du et LO Plus Guldkort får du også 6 % rabat ved køb på SILVAN's hjemmeside, når du betaler med kortet.
9 %

Innshop.dk

Innshop.dk er en webshop med fokus på salg af kvalitets-isenkram på nettet. De fører derfor mærker af bedste kvalitet i det smukkeste design såsom Royal Copenhagen, Kähler, Georg Jensen og Kay Bojesen. Du får 9 % rabat.
25 %

PP Mester Maling (10 butikker)

Få 25 % rabat på maling af højeste professionelle kvalitet i PP Mester Malings 10 grossistcentre i hele Danmark.
Særpris

Vindstød A/S

Bestil el fra danske vindmøller med LO Plus rabat og få et gavekort på 150 kr. Som LO Plus medlem får du den billigste aftale i Energitilsynets undersøgelse - med ekstra LO Plus rabat og et gavekort på 150 kr. til Gavekort Plus. Energitilsynet har i 2016 kåret Vindstød til det billigste variable el-produkt til parcelhuse. Med Vindstød får du udelukkende strøm fra danske vindmøller. Det tager kun 1 min. at tilmelde sig via denne side og Vindstød giver automatisk dit nuværende elselskab besked om flytningen.
10 %

Walter Grey

Walter Grey sælger klassiske reoler i stilrent design. Reolerne findes i flere farver og størrelser. De kan kombineres på kryds og tværs, alt efter dit behov og smag. LO Plus medlemmer får 10 % rabat.
9 %

Bad og Fliser København S.

Hos Bad og Fliser kan du få 9 % rabat på varesortimentet, som består af fliser, vvs, bademøbler og tilbehør. Der gives kun rabat ved betaling med LO Plus Guldkort.
25-40 %

Beck & Jørgensen (17 butikker)

Få 40 % på maling og 25 % på pensler. Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.
30 %

Beckers Farvecenter Frederiksberg

Beckers Farvecenter har Svanemærkede malerprodukter til både inden- og udendørs projekter. Beckers Farvecentre tilbyder desuden en professionel vejledning, både i form af produktvalg og idéer til boligens farver. Du får 30 % rabat i butikken.
10-25 %

Beckers Farvecenter Roskilde

Få 25 % rabat på maling og 15 % rabat på tilbehør vedr. malerarbejdet (pensler, afdækning, rengøringsartikler m.m.) og 10 % rabat på kunstartikler (dog ikke indramning). Rabatten er kun gældende på lagervarer.

Sider