10 %

Bahne (19 butikker)

Hos Bahne finder du et stort univers af kendte mærker inden for boliginteriør, køkkenudstyr, mode, sko og accessories. De lægger vægt på god kundeservice kombineret med et bredt og spændende sortiment til konkurrencedygtige priser. I Bahne får du som kunde nye oplevelser, hver gang du besøger en af deres butikker. Bahnes medarbejdere glæder sig til at hjælpe dig med at finde, det du står og mangler. Uanset om det er forkælelse til dig selv, dit hjem eller en gave til en du holder af, så er deres dygtige personale altid klar til at hjælpe dig. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1. Tryk på knappen ”Bestil online”. 2. Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden. Bemærkninger: Rabatten i webshoppen udløses kun via rabatkoden. Du opnår derfor ikke automatisk rabat med LO Plus Guldkort
15 %

Kitchn.dk

Få 15 % rabat på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe hos Kitchn.dk. Skal du bruge enkelte køkken – eller garderobeskabe, tilbehør eller et komplet miljø, så brug rabatten hos Kitchn.dk. Du betaler kun 75 kr. i fragt – og får altid gratis fragt ved køb over 2.000 kr. Kitchn.dk tegner gerne hele dit projekt i 3D, og gør det enkelt for dig at bestille. Der er altid gratis levering og kontrolopmåling, når du køber et helt projekt. Betingelser Rabatten kan ikke kombineres med kampagner og gælder ikke ”Quooker”, hårde hvidevarer, montage og fragt.
6 %

SILVAN (43 butikker)

Gør boligen og haven klar. Vidste du f.eks. at SILVAN kan tone maling i lige den nuance du ønsker? Eller at du i VVS-afdelingen finder et stort udvalg, samtidig med at du kan få hjælp til dit projekt. Har du et LO Plus Guldkort får du også 6 % rabat ved køb på SILVAN's hjemmeside, når du betaler med kortet.
Særpris

Vindstød A/S

Få et elprodukt, som Energitilsynet i seneste prisundersøgelse kåret som det billigste variable til parcelhuse og 25 % i rabat på abonnementet. Det tager kun 1 min. at tilmelde sig via denne side og Vindstød giver automatisk dit nuværende elselskab besked om flytningen.
10 %

Walter Grey

Få reoler i stilrent design med 10 % rabat. Hos Walter Grey finder du håndlavede kvalitetsreoler i stilrent og tidløst design til gode priser. Reolerne er produceret af kvalitetsmaterialer og har en flot finish, uden synlige samlinger i hjørnerne. De fås i mange flotte farver og størrelser. Vælg blandt tilbehør som låger, sokler, ophæng m.m. Der er fri fragt på varer, og de kan leveres allerede efter 3 hverdage! LO Plus medlemmer får 10 % rabat på hele sortimentet.
25-40 %

Beck & Jørgensen (17 butikker)

Få 40 % på maling og 25 % på pensler. Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.
30 %

Beckers Farvecenter Frederiksberg

Beckers Farvecenter har Svanemærkede malerprodukter til både inden- og udendørs projekter. Beckers Farvecentre tilbyder desuden en professionel vejledning, både i form af produktvalg og idéer til boligens farver. Du får 30 % rabat i butikken.
10-25 %

Beckers Farvecenter Roskilde

Få 25 % rabat på maling og 15 % rabat på tilbehør vedr. malerarbejdet (pensler, afdækning, rengøringsartikler m.m.) og 10 % rabat på kunstartikler (dog ikke indramning). Rabatten er kun gældende på lagervarer.
10 %

Blomsterhøjen

Blomsterhøjen har mange års erfaring indenfor blomster. De udfører alle opgaver indenfor blomsterbinderi: bryllup, fest- og hverdagsbuketter, begravelse og firmaer. LO Plus medlemmer får 10 % rabat.
10 %

Boje Gardiner

Boje Gardiner er specialister i alle former for gardiner og persienner. De tilbyder et bredt sortiment af både gardiner, persienner, solafskærmning og markiser fra de førende leverandører. Få 10 % rabat.

Sider