Op til 129 kr.

LEGOLAND®

LEGOLAND® i Billund har lukket for denne sæson og åbner dørene op til endnu en spændende sæson med flere nyheder lørdag den 24. marts 2018. Følg med i åbningstider og events på LEGOLAND.dk
Særpris

ELF - The musical

Få rabat på ELF – The musical! Kom ind og se Broadway og West End-succesen ELF-The musical - Juleforestillingen for hele familien, også for de yngste. Du kan glæde dig til at opleve Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard. Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix, samt mange flere. Musicalen vises i Tivolis koncertsal, og billetten giver også adgang til Jul i Tivoli. Der er derfor rig mulighed for at nyde en tur i parken med familien inden forestillingen. (Tivoli anbefaler forestillingen for børn fra 6 år og op). Bemærkninger: Tilbuddet gælder til den 26. december. Sådan får du rabatten: 1. Tryk på knappen ”Bestil online”. 2. Indtast cpr. nr. for af få adgang til webshop.
Særpris

Tivoli

Som LO Plus medlem kan du i en begrænset periode købe entrébilletter eller turpas til Tivoli med rabat. Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Turpas og entrébilletter kan købes indtil den 31. december - som er den periode, hvor de er gældende til. Sådan får du rabatten: 1. Tryk på knappen ”Bestil online”. 2. Indtast cpr. nr. for af få adgang til webshop samt login.
30 %

BonBon-Land

OBS - der er nu lukket for sæsonen. Kun en time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. Parken byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre. BonBon-Land har også spændende events hver uge hele 2017, så der venter jer timevis af underholdning. LO Plus medlemmer får 30 % rabat på dagsprisen, når de køber billetter online. Du kan også få et Sæsonkort Guld til BonBon-Land, som er det sæsonkort, der giver flest fordele. Tilbudspris 349 kr. (normalpris 429 kr.). Køb nu til 2017 og få hele 2018 gratis med. Du får: fri entré, fri adgang til alle kørende forlystelser, gratis parkering, fri entré på udvalgte dage for 4 gæster og meget mere. Køb det i entréen (op til 5 personer). Husk du skal vise medlemskort ved købet. Betingelser: Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Tilbuddene kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat på sæsonkort eller billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 5 billetter eller sæsonkort pr. medlem.
20 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. Få 20 % rabat på entré i Brændesgårdshaven på Bornholm, samt på billetter og sæsonkort. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
20 %

Bakken

OBS - sæsonen er slut. Ta' hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen. Sådan bestiller du turbåndsbilletter: 1. Tryk på knappen ”Besøg www” her på siden. 2. Indtast dit CPR-nummer eller E-mail adresse . 3. Indtast dato for besøget og hvor mange turbåndsbilletter du ønsker at købe og betal (rabatten er fratrukket inden køb). 4. Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mailadresse du har opgivet ved købet. 5. Du kan nu vælge at udskrive billetten eller vise den på din smartphone når du kommer til Bakken. 6. Henvend dig i Bakkens Informationskiosk, hvor stregkoden på turbåndsbilletten scannes, og få udleveret dine turbånd. Betingelser: Der kan max bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
9 %

Eventyrteatret

Ta’ familien med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatrets populære familiemusicals fire år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i Byen. Julemusicalen ”Julehjertet” spiller de sidste fire weekender op til jul i Glassalen i Tivoli. Teaterbilletten giver adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen, og forestillingen er egnet for alle juleglade eventyrelskere mellem 5 og 100 år! Bemærkninger: Eventyrteatrets billetkontor har åben (mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-15). Har du et LO Plus Guldkort, så skal billetterne købes online på Eventyrteatrets hjemmeside i "Webbutikken".
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids. Du og familien kan opleve et hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende gymnastik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde.
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Den perfekte aften ude! Show, 4-retters middag & natklub - alt under et tag! Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag med magiske omgivelser og storslået underholdning,Her forenes en udsøgt 4-retters middag med magiske omgivelser og storslået underholdning i ægte New Yorker-stil. Wallmans lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen. De lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen. LO Plus medlemmer får 10 % rabat. For at se de ekstraordinære LO Plus tilbud, klik på "Bestil online" knappen og besøg hjemmesiden.
Spar 40 kr.

Cirkus Arena

Oplev Nordens største cirkus, som i år får uventet besøg, når Motor Mille overtager fortællingen af Cirkus Arenas eventyrlige historie. Det sker i perioden 23. marts til 31. maj. Herefter er det hele Danmarks Bubber, som overtager konferencierrollen. LO Plus medlemmer får en fast rabat på 40 kr. pr. billet. Rabatten gælder for alle typer af billetter. Sådan gør du: 1. Tryk på knappen "Besøg www" 2. Udfyld formularen og tryk Indsend 3. Du modtager en kvittering på email. Print den ud og medbring den på dagen . Den skal vises sammen med dit medlemskort ved betaling i billetkontoret.

Sider