Få rabat på sportstøj, smykker, briller, tasker, børnetøj og meget mere. Med LO Plus er der mange penge at spare på tøj og tilbehør til hele familien.

min. 20 %

SPORT24

Få min. 20 % rabat på SPORT24.DK. Med Danmarks største udvalg af sportsudstyr og tøj, så kan du finde præcist det, som du har brug for på SPORT24.DK. Om du dyrker sport for hyggens, velværets eller medaljernes skyld. Om det foregår indendørs eller udendørs. Om du er nybegynder eller veltrænet, høj eller lav. Betingelser: Rabatten gives ikke på i forvejen nedsatte varer, elektronik samt gavekort. Bemærkninger: Rabatten gives ikke i butikkerne. Der kan kun opnås rabat online via knappen "Bestil online" på denne side.
10 % + 10 %

Synoptik (100 butikker)

Tilbud lige nu: I hele april får du 10 % ekstra rabat, når du betaler med dit LO Plus Guldkort. Det er oveni din normale rabat på 10 %. Husk, den opnås ved at vise kortet. Standardrabat: Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Det er er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv. Du kan benytte alle Synoptiks tilbud, og får samtidig din 10 % LO Plus rabat. Kig forbi eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve på synoptik.dk. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle deres butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Bemærkning: Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit LO Plus medlemskort.
4 %

Hennes & Mauritz - gavekort

Shop tøj med rabat til hele familien hos H&M Køb et gavekort til H&M hos Gavekort PLUS. Du får 4 % rabat på gavekortet og du betaler med det i H&M, når du shopper f.eks. tøj, accessoires, sko og indretning. Du finder mere end 80 H&M butikker over hele landet.
4 %

Magasin - gavekort

Gavekort til Magasin med 4 % rabat. Køb et gavekort til Magasin med 4 % rabat, hos Gavekort PLUS. Magasin har et stort udvalg af varer inden for; legetøj, mad og vin, kosmetik, tøj og meget mere. Gavekort kan både benyttes i Magasins butikker og i deres onlineshop.
9 %

Nanna xl (12 butikker)

NANNA XL er en tøjkæde, der sælger stormode i str. 42-58. LO Plus medlemmer får 9 % rabat på hele sortimentet. NANNA XL køber ind hos de bedste producenter og har derfor altid de bedste varer i butikken. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden Bemærkning: Du får både rabat i Nanna Xls butikker og i webshoppen.
15 %

Octopusdenmark.com

Octopus Denmark tilbyder smukke og klassiske, tasker, clutches og punge – alle produceret i dejligt kvalitetsskind. Du kan også købe de verdensberømte flettasker, som findes i mange farve varianter og størrelser. Du får 15 % rabat som LO Plus medlem.
Et års gratis medlemskab + 10%

Keyclubco.com

Spar op til 40% på eksklusive mærker: Med et gratis medlemskab til Keyclubco.com får du adgang til tusindvis af lækre mærkevarer til eksklusive fordele. Gå på opdagelse i et univers fyldt med produkter til ham, hende og hjemmet og med et sortiment med alt fra elektronik, sportsudstyr, hudpleje og parfume til tasker, vin og accessories og meget mere. Medlemmer af LO Plus får ét års gratis medlemskab (værdi 189 kr.) og 10 % rabat på alle varer i webshoppen. Sådan opretter du et gratis medlemskab: 1) Tryk på knappen 'besøg www' 2) Indtast koden LOPLUS i feltet Keykode og opret derefter din gratis profil Sådan får du 10% rabat: I webshoppen: indtast rabatkoden LOPLUS ved betaling I butikken: Vis dit kort og få rabat
12 %

Abeungen.dk

Hos Abeungen.dk finder du et stort udvalg af barsels- og dåbsgaver, samt kvalitets legetøj til børn i alderen 0-8 år. Alle produkter er nøje udvalgt, for at give dig og modtageren en rigtig god oplevelse. Bestil i ro og mag, og abeungen.dk vil sørge for smuk indpakning, et håndskrevet kort og hurtig levering af din ordre/gave. Der føres kendte mærker, såsom; bObles, KREA, My Teddy, MaMaMeMo, Teddykompaniet, Melissa & Doug og mange mange flere.. - Dag til dag levering ved bestilling senest kl. 14.00 på hverdage. - Fri fragt fra kr. 699 kr. - 30 dages fuld returret - Gratis indpakning - e-mærket - 5 stjerner på Trustpilot Betingelser: Gælder ikke på tilbudsvarer.
9 %

Aksglæde

Som LO Plus medlem får du 9 % rabat på sko fra Aksglæde. Aksglæde sælger funktionelt fodtøj, som er bekvemt og godt for fødderne. På værkstedet repareres fodtøj og lædervarer.
10 %

Anni-Thing v/ Anni Lund

Du får 10 % rabat på modetøj, hatter og smykker ved kontantkøb. Dog ikke på tilbuds-, udsalgsvarer, økologi og kunst.

Sider