Få nye briller eller kontaktlinser og få 10 % LO Plus rabat

Tilbud lige nu
Designerstel 198 kr. + 10 % rabat. Velkommen til Synoptiks vilde sommerudsalg med stel fra forførende designere som Marc Jacobs, Michael Kors, Sensaya, Burberry og mange flere. Synoptiks brillestylister hjælper gerne med at finde din personlige brillestil. Kig ind eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve. Tilbuddet gælder frem til den 26. august 2018, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Standard rabat
Et skarpt syn gør det lettere at se positivt på tingene. De små detaljer. Det store billede. Alt det, du ikke vil gå glip af. Det er er dét, Synoptik kan. Sikre dig et skarpt syn, så du kan få mest mulig glæde af dit liv.

Du kan benytte alle Synoptiks tilbud og får samtidig din 10 % LO Plus rabat.

Kig forbi eller bestil tid til en Certificeret Synsprøve på synoptik.dk. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle deres butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner.

Bemærkning
Ved kontroltjek af linser skal du fremvise dit LO Plus medlemskort.

Sådan får du rabatten

LO Plus Kort

Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort

Vis dit kort og få rabat
Besøg www

Populære rabatter

Vind et gavekort på 5.000 kr

Tilmeld dig LO Plus nyhedsbrev senest den 1. november 2018, så er du automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Punkt 1.

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked.

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.