Samtykkebetingelser

Når du har trykket send, vil LO Plus sende en aktiveringsemail med et link, som du bedes klikke på, hvorved vi får yderligere sikkerhed for, at det er dig, der har givet samtykket.

Ved at indtaste dit navn og email-adresse og trykke "indsend", samtykker du til, at LO Plus A/S kan behandle dine oplyste personoplysninger med henblik på at kunne sende nyhedsbreve, breve med almindelig post og anden markedsføring til dig, så du får bedre mulighed for at følge med og udnytte alle LO Plus fordelene. Dit samtykke omfatter derfor også følgende:

• at LO Plus kan sammenholde dit navn og email-adresse med oplysninger, som LO Plus behandler på vegne af de fagforbund under LO der er tilknyttet LO Plus, for at kunne bekræfte, at du har ret til at få del i LO Plus fordelene, og
• at LO Plus i den forbindelse bliver dataansvarlig efter Persondataloven for alle oplysningerne associeret med dit navn/email-adresse, som findes i de pågældende databaser, herunder f.eks. dit CPR-nr., fagforeningstilhørsforhold, navn, familiemæssige forhold, adresse, fødselsdato, e-mail adresse(r), telefonnumre, og lignende, og at 

LO Plus' behandling af oplysninger i øvrigt vil være underlagt følgende vilkår for behandling af personoplysninger:

1.    PERSONOPLYSNINGER

1.1    Fortrolighed

Alle personoplysninger modtaget fra medlemmer vil blive behandlet strengt fortroligt af LO Plus A/S og ikke blive videregivet til tredjeparter uden dit samtykke. Har du valgt at bruge LO Plus mobilapp'en vil nogle af oplysningerne være tilgængelig for dig der, og ellers kan du altid få indsigt i samtlige oplysninger, som LO Plus A/S har om dig (se nedenfor).

1.2    Formål, tilbagekaldelse af samtykke og Indsigt

LO Plus A/S' overordnede formål med behandling af dine personoplysninger er administration af dit medlemskab til LO Plus A/S i forhold til dig herunder at varetage dine interesser, f.eks. ved at indgå og administrere rabatordninger og andre fordelsordninger for med-lemmer, samt fremsendelse af nyhedsbreve, breve og anden markedsføring om LO Plus og LO Plus' tilbud pr. email og almindelig post. 

Gør du brug af de muligheder som LO Plus giver, herunder LO Plus' mobilapp, LO Plus Guldkortet, osv. vil du i den forbindelse skulle afgive samtykke til LO Plus A/S' behandling af de personoplysninger, som du giver i forbindelse med tilmelding og brug, og sådanne oplysninger bliver også lagret i den samme database. 

Efter Persondataloven kan du kræve indsigt i og berigtigelse af de oplysninger, som LO Plus A/S har registreret om dig. LO Plus A/S vil på sigt inkludere en funktionalitet i LO Plus mobilapp'en, så du kan få indsigt i og berigtige dine oplysninger direkte deri. Indtil da skal du henvende dig til LO Plus A/S' kundeservice.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette skal gøres ved henvendelse til LO Plus A/S' kundeservice. 

Ophører du helt som medlem af LO Plus, vil dine oplysninger blive slettet inden for 12 måneder efter ophøret. Dog vil oplysningerne blive bevaret, så længe det er nødvendigt i henhold til ufravigelig lovgivning, eventuelle retssager eller andre juridiske forpligtelser hvori oplysningerne indgår.

1.3    Markedsføring

I det omfang du har givet samtykke til det, vil LO Plus kunne bruge oplysninger om dit navn, adresse, e-mail adresse, mobilnummer, og/eller andre oplysninger om dine interesser, til at give dig tilbud om økonomiske og finansielle produkter pr. brev, e-mail og/eller SMS. Dit samtykke til at modtage tilbud kan til enhver tid tilbagekaldes ved henvendelse til LO Plus A/S' kundeservice.

Populære rabatter

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.