Op til 129 kr.

LEGOLAND®

LEGOLAND® i Billund har lukket for denne sæson og åbner dørene op til endnu en spændende sæson med flere nyheder lørdag den 24. marts 2018. Billetsalget for LO Plus medlemmer starter den 1. marts kl. 9.
Særpris

Tivoli

Rabat på Vinter i Tivoli Som noget nyt åbner Tivoli op for en ny sæson – ”Vinter i Tivoli”, hvor LO Plus medlemmer kan besøge forlystelsesparken i perioden 2. til 25. februar med rabat. Oplev den vinterscenograferede have og de sjove vinteraktiviteter som fastelavn med Rasmus Klump, Skøjtebanen og de to nye illuminationsshow af laser-lysshow og musik på Tivoli Søen. Som LO Plus medlem kan du i en begrænset periode købe entrébilletter og turpas til Tivoli med rabat. Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Turpas og entrébilletter kan købes indtil den 25. februar - som er den periode, hvor de er gældende til. Sådan får du rabatten: 1. Tryk på knappen ”Bestil online” 2. Indtast cpr. nr. for at få adgang til webshop
30 %

BonBon-Land

OBS - der er nu lukket for sæsonen. Kun en time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. Parken byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre. BonBon-Land har også spændende events hver uge hele 2017, så der venter jer timevis af underholdning. LO Plus medlemmer får 30 % rabat på dagsprisen, når de køber billetter online. Du kan også få et Sæsonkort Guld til BonBon-Land, som er det sæsonkort, der giver flest fordele. Tilbudspris 349 kr. (normalpris 429 kr.). Køb nu til 2017 og få hele 2018 gratis med. Du får: fri entré, fri adgang til alle kørende forlystelser, gratis parkering, fri entré på udvalgte dage for 4 gæster og meget mere. Køb det i entréen (op til 5 personer). Husk du skal vise medlemskort ved købet. Betingelser: Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Tilbuddene kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat på sæsonkort eller billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 5 billetter eller sæsonkort pr. medlem.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. LO Plus medlemmer for følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
20 %

Bakken

OBS - sæsonen er slut. Ta' hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen. Sådan bestiller du turbåndsbilletter: 1. Tryk på knappen ”Besøg www” her på siden. 2. Indtast dit CPR-nummer eller E-mail adresse . 3. Indtast dato for besøget og hvor mange turbåndsbilletter du ønsker at købe og betal (rabatten er fratrukket inden køb). 4. Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mailadresse du har opgivet ved købet. 5. Du kan nu vælge at udskrive billetten eller vise den på din smartphone når du kommer til Bakken. 6. Henvend dig i Bakkens Informationskiosk, hvor stregkoden på turbåndsbilletten scannes, og få udleveret dine turbånd. Betingelser: Der kan max bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
9 %

Eventyrteatret

Ta’ familien med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatrets populære familiemusicals fire år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i Byen. Julemusicalen ”Julehjertet” spiller de sidste fire weekender op til jul i Glassalen i Tivoli. Teaterbilletten giver adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen, og forestillingen er egnet for alle juleglade eventyrelskere mellem 5 og 100 år! Bemærkninger: Eventyrteatrets billetkontor har åben (mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-15). Har du et LO Plus Guldkort, så skal billetterne købes online på Eventyrteatrets hjemmeside i "Webbutikken".
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids. Du og familien kan opleve et hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende gymnastik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde.
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Tilbud lige nu: 25 % rabat på Wallmans storslåede Dinnershow. Show, middag & natklub! Tilbuddet gælder til kategori B og C alle spilledage i februar & marts. Book senest den 28. februar på tlf. 33 16 37 00 og oplys koden "LOPLUS25%", eller tryk på "Bestil online" for at læse mere om tilbuddet. Standard rabat: Show, 4-retters middag & natklub - alt under et tag! Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag med magiske omgivelser og storslået underholdning,Her forenes en udsøgt 4-retters middag med magiske omgivelser og storslået underholdning i ægte New Yorker-stil. Wallmans lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen. De lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen. LO Plus medlemmer får 10 % rabat. For at se de ekstraordinære LO Plus tilbud, klik på "Bestil online".
Spar 40 kr.

Cirkus Arena

Der er lukket for sæson. Hold øje med siden her, for at læse om tilbuddet for 2018. LO Plus medlemmer får en fast rabat på 40 kr. pr. billet. Rabatten gælder for alle typer af billetter. Sådan gør du: 1. Tryk på knappen "Besøg www" 2. Udfyld formularen og tryk Indsend 3. Du modtager en kvittering på email. Print den ud og medbring den på dagen . Den skal vises sammen med dit medlemskort ved betaling i billetkontoret.
Særpris

LO Plus Live

Få særpris på masser af oplevelser og underholdning. Du får f.eks. rabat på teater, koncerter, stand-up og meget mere med LO Plus Live. Der kommer hele tiden nye tilbud, så hold øje på loplus.dk/live Har du spørgsmål, kontakt Billetsalget.dk på info@ billetsalget.dk eller tlf. 28 76 24 96. Bemærkning: Ved hvert event kan du læse betingelserne for rabat og køb af det pågældende event.

Sider