41 %

Forpremiere - Den Bedste Mand

Kom til forpremiere på Den Bedste Mand til 59 kr. pr. billet. Nu kan du se ”Den Bedste Mand”. Filmen handler om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen og hans kone Hanne. Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele. Forpremieren afholdes tirsdag d. 13. juni kl. 19:00 (billetter udleveres fra kl. 18:30) og finder sted i 16 biografer landet over. Billetpriser: LO Plus medlem og 1 gæst: 59 kr. pr. billet (ialt 118 kr.). Yderligere deltagere: 99 kr. pr. billet Tilmelding: Du bestiller billetter ved at klikke på knappen ” Bestil online” på denne side.
Op til 129 kr.

LEGOLAND®

Tag i LEGOLAND® og spar op til 129 kr. på entreen. Mød hele verden i LEGOLAND®. Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150. Oplevelserne i LEGOLAND® er ikke skaleret ned. Få f.eks. det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, eller vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og meget mere. Priser: Billetten er gyldig i perioden 1. april – 23. juni 2017. Prisen er 230 kr. pr. person (spar op til 129 kr.). Billetten er gyldig i perioden 24. juni - 13. august 2017. Prisen for LO Plus medlemmer er 250 kr. pr. person (spar op til 109 kr.). Betingelser: Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft, og der kan maks. købes 6 billetter pr. bestilling. Købte billetter kan ikke returneres eller ombyttes til andre perioder. Oplever du problemer med bestillingen? Ring på tlf. 79 50 17 17 eller send en mail til info@legoland.dk.
Spar 80 kr.

LO Plus Cirkusdage

Nu kan du tage familien med i cirkus til medlemspris. LO Plus og Cirkus Arena afholder 5 LO Plus Cirkusdage, hvor I kan komme i cirkus for kun 150 kr. pr. billet (normalpris 230 kr. for terrassebilletter). Du sparer hele 80 kr. LO Plus Cirkusdage bliver afholdt kl. 17:00 på følgende dage og byer: København den 29. marts (lukket) København den 5. april (lukket) Aarhus den 19. april (lukket) Aalborg den 4. maj (lukket) Odense 13. juni Du kan læse mere og bestille billetter via ”Bestil online” knappen på denne side.
30 %

BonBon-Land

Kun en time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. Parken byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre bl.a. Den Skøre Skildpadde, Svend Svingarm, Henry Hundeprut, Vandrotten, Vildsvinet og den super populære Bæver Rafting. BonBon-Land har også spændende events hver uge hele 2017, så der venter jer timevis af underholdning. LO Plus medlemmer får 30 % rabat på dagsprisen, når de køber billetter online. Du kan også få et Pink Plus Sæsonkort til BonBon-Land. Du får: fri entré, fri adgang til alle kørende forlystelser, gratis parkering, fri entré på udvalgte dage for hele 4 gæster og meget mere. Køb det i entréen (op til 5 personer). Husk du skal vise medlemskort ved køb. Åbningstilbud: KUN 349 kr. (gælder t.o.m. den 5. juni). Betingelser: Der kan maks. købes 5 billetter pr. gang.
20 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. Få 20 % rabat på entré i Brændesgårdshaven på Bornholm, samt på billetter og sæsonkort. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
20 %

Bakken

Tilbud lige nu: Du får 30 % rabat på turbånd. Tilbuddet gælder fra 30. marts til 30. april. Standardrabat: Ta' hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen. Sådan bestiller du turbåndsbilletter: 1. Tryk på knappen ”Besøg www” her på siden. 2. Indtast dit CPR-nummer eller E-mail adresse . 3. Indtast dato for besøget og hvor mange turbåndsbilletter du ønsker at købe og betal (rabatten er fratrukket inden køb). 4. Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mailadresse du har opgivet ved købet. 5. Du kan nu vælge at udskrive billetten eller vise den på din smartphone når du kommer til Bakken. 6. Henvend dig i Bakkens Informationskiosk, hvor stregkoden på turbåndsbilletten scannes, og få udleveret dine turbånd. Betingelser: Der kan max bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Den perfekte aften ude! Show, 4-retters middag & natklub - alt under et tag! Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag med magiske omgivelser og storslået underholdning, som har fået hele otte 6-stjernede anmelder af pressen og ligeledes 6 stjerner af Wallmans Brugerpanel. De lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen. LO Plus medlemmer får 10 % rabat. For at se de ekstraordinære LO Plus tilbud, klik på "Bestil online" knappen og besøg hjemmesiden.
Spar 40 kr.

Cirkus Arena

Oplev Nordens største cirkus, som i år får uventet besøg, når Motor Mille overtager fortællingen af Cirkus Arenas eventyrlige historie. Det sker i perioden 23. marts til 31. maj. Herefter er det hele Danmarks Bubber, som overtager konferencierrollen. LO Plus medlemmer får en fast rabat på 40 kr. pr. billet. Rabatten gælder for alle typer af billetter. Sådan gør du: 1. Tryk på knappen "Besøg www" 2. Udfyld formularen og tryk Indsend 3. Du modtager en kvittering på email. Print den ud og medbring den på dagen . Den skal vises sammen med dit medlemskort ved betaling i billetkontoret.
Særpris

LO Plus Live

Få særpris på masser af oplevelser og underholdning. Du får f.eks. rabat på teater, koncerter, stand-up og meget mere med LO Plus Live. Der kommer hele tiden nye tilbud, så hold øje på loplus.dk/live Har du spørgsmål, kontakt Billetsalget.dk på info@ billetsalget.dk eller tlf. 28 76 24 96. Bemærkning: Ved hvert event kan du læse betingelserne for rabat og køb af det pågældende event.
24 %

Cirkusland Slagelse

Besøg Cirkusland og få det bedste ud af vinterferien. De har åbent fra den 11. februar til 19. februar i tidsrummet 10-16. I Cirkusland ved Slagelse kan du og hele familien få en masse oplevelser. I kan bl.a. grave guld, bage snobrød, skyde med bue og pil eller ride på ponyer. Det er også muligt at tage en tur på karrusellen, køre i cirkustoget eller tage en tur i deres luftgynger. Der er aktiviteter både udendørs og indendørs, så du kan besøge Cirkusland i al slags vejr.

Sider