Op til 129 kr.

LEGOLAND®

LEGOLAND® ønsker alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende Nytår. Parken er pt. lukket, men åbner dørene op for en ny sæson den 30. marts 2019. Hold øje med denne side for at se, hvad du kan spare som LO Plus medlem til sæson 2019. LEGOLAND® og 65 mio. LEGO®klodser glæder sig til, at se jer.
Særpris

Tivoli

Tag med til jul i Tivoli, og gå på opdagelse blandt de mange flotte udsmykkede juleboder. Her kan du bl.a. nyde en kop varm gløg, eller købe julegaver. Alle forlystelser er åbne og du kan smage på julen i havens mange spisesteder. Du kan købe entré og turpas til Tivoli med LO Plus rabat, og opleve alle Tivolis fantastiske sæsoner; påske, sommer, halloween og jul. Sådan opnår du rabatten 1) Tryk på linket her på siden 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop Bemærkninger Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Turpas og entrébilletter kan købes hele året og kan indløses til alle Tivolis sæsoner i 2018 + 2019. Hver billet kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
Op til 45 %

BonBon-Land

Giv børnene den sjoveste julegave. Selvom BonBon-Land holder lukket frem til den 27. april 2019, så kan du nu købe billetter med op til 45 % rabat. Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Rabat på billetter LO Plus medlemmer kan du købe op til 8 billetter til sæsonen 2019 til bare 139 kr. pr. billet. Billetten kan bruges til en hvilken som helst åbningsdag i 2019. Sådan opnår du rabatten 1) Tryk på linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg fanen der hedder”en hvilken som helst dag” 4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab. Betingelser Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. LO Plus medlemmer for følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
20 %

Bakken

Oplev julestemningen på Bakken, hvor du får rabat på turbåndsbilletter. Sådan bestiller du turbåndsbilletter 1) Bestil online via linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato for dit besøg samt antal turbåndsbilletter 4) Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mail-adresse du har oplyst ved købet 5) Stregkoderne scannes i Bakkens Informationskiosk, og ombyttes til turbånd Bemærk Rabatten er fratrukket de viste priser. Betingelser Der kan maks. bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
9 %

Eventyrteatret

Ta’ familien med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatrets populære familie-musicals de sidste 5 år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af brugerne på Børn i Byen. Årets julemusical: Julemusicalen ”Julekortet” spiller 24. nov. til 16. dec. 2018 i Glassalen, og billetten giver adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen. Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere mellem 5 og 100 år! Bemærkninger: Eventyrteatrets Billetkontor er åben mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-15. LO Plus Guldkort: Har du LO Plus Guldkort, skal billetterne købes online på Eventyrteatrets hjemmeside i "Webbutikken".
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids - en oplevelse for hele familien! Du og familien kan opleve hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende akrobatik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde.
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Få 10 % rabat på en forrygende aften i byen Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Giv slip, når vi tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik! Med det nye show URBAN NIGHTS vækkes Cirkusbygningen til live allerede ved indgangen og kulminerer i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.
Særpris

LO Plus Live

Få særpris på masser af oplevelser og underholdning som medlem af LO Plus. Du får f.eks. rabat på teater, koncerter, stand-up og meget mere med LO Plus Live. Der kommer hele tiden nye tilbud, så hold øje på loplus.dk/live Har du spørgsmål, kontakt Billetsalget.dk på info@ billetsalget.dk eller tlf. 28 76 24 96. Bemærkning: Ved hvert event kan du læse betingelserne for rabat og køb af det pågældende event.
20 %

AQUA Akvarium & Dyrepark

Få 20 % rabat på entrébilletten. I AQUA i Silkeborg kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i naturlige omgivelser. Se den nysgerrige odder og oplev de frække vaskebjørne. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger og mange andre dyr. I kan også få masser af oplevelser med vand. På vandlegepladsen er der sprudlende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonen, eksperimentér med vand og snig jer under det vildt uforudsigelige vandtårn. Mærk den kriblende fornemmelse i rørebassinet, når I stikker fingrene i vandet og håndfodrer fiskene, eller tag på opdagelse på 4 etager og se padder, krybdyr, insekter og mørkeakvariet. Bemærk at rabatten gælder ikke online.

Sider