5 %

Jensens Bøfhus - gavekort

Bøffer og god mad på Jensens Bøfhus med rabat. Køb et gavekort til Jensens Bøfhus hos Gavekort PLUS. Så kan hele familien spise ude med 5 % rabat, når I betaler med gavekortet på en af de 34 Jensens Bøfhus restauranter landet over.
10 %

AC-VINE.DK

Find vine som passer til præcis dit ønske - om det er i forbindelse med et arrangement (fødselsdag, konfirmation osv.) eller f.eks. den helt rigtige vin til et lækkert måltid. Få 10 % rabat hos AC-VINE.DK
10 %

Backe Vin V/ Kim F Backe (2 butikker)

Hos Backe Vin forhandler de udelukkende vine, der giver dig en oplevelse. Vine med krop og sjæl, der pirrer dine smagsløg. Alle LO Plus medlemmer får 10 % rabat. Besøg dem i butikken eller ring og bestil via hjemmesiden.
9 %

Bakkens Perle

Restaurant Bakkens Perle er perlen blandt Bakkens restauranter. Den ligger lige i hjertet af Bakken, med både pladser ude og inde. Her serveres det gode danske køkken med et internationalt tilsnit. Du får 9 % rabat på hele regningen, når du betaler med LO Plus Guldkort.
5 %

Egerisvin.dk

Du får 5 % rabat på alle varer hos Egerisvin.dk, hvor de har samlet et stort udvalg af vine i alle farver og alle slags druesorter. Hos dem finder du også specialøl fra Danmark, Belgien, England og Skotland, samt diverse spiritus som whisky, rom og cognac m.m.
10 %

Frimann's Gourmet

Frimann's Gourmet er en moderne cateringvirksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk. De leverer mad ud af huset til alle typer af arrangementer, og de leverer til hele Sjælland. Du får 10 % rabat på din bestilling.
10 %

Ludvig Bjørns Vinhandel

Ludvig Bjørns Vinhandel har et stort udvalg af vine fra hele verdenen. Vinhandlen er kendt for god service og ekspertise. Du får 10 % rabat på hele varesortimentet.
10 %

Restaurant Paafuglen

Få 10 % rabat hos Restaurant Paafuglen i Tivoli. I Restaurant Paafuglen kan du opleve den ægte Tivoli stemning, imens maden nydes. De tilbyder en god dansk frokost, samt andre lækre middagsretter. Der er også mulighed for at bestille menuer, som passer til sæsonen. LO Plus medlemmer får 10 % rabat på regningen.
25 %

Vinivinita

Hos vinivinita.dk får du 25 % rabat på hele vinsortimentet i webshoppen. Her finder du kvalitetsvine og får value for money. Udvalget er hovedsageligt blandt italienske vine.