10 %

Alka Forsikring

Tilbud lige nu: Køb din indboforsikring på alka.dk/loplus, så får du 10 % rabat samt gavekort. Tilbuddet gælder til den 25. oktober kl. 23.59. Standardrabat: LO Plus medlemmer kan spare flere tusinde kroner på forsikring, ved at skifte til Alka. Samtidig, får du som LO Plus medlem en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 3 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring, Bilforsikring og Husforsikring. Alka tilbyder LO Plus medlemmer 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes LO Plus medlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive, hvilket LO forbund som du er medlem af, når du beregner din pris online.
Særpris

Arbejdernes Landsbank (70 butikker)

Bliv kunde i LO Plus Bank, så kan du gå i banken via din pc, smartphone eller tablet, når det passer dig. Du opretter selv en lønkonto og en budgetkonto, der begge giver dig store fordele og adgang til rigtig mange services fx gratis valutaveksling og et gratis internationalt hæve- og betalingskort. Eller opret en opsparingskonto med en god rente og mulighed for rabat på lån.
Særpris

LO Plus Guldkort

LO Plus Guldkort – Rabat og betalingskort i ét LO Plus Guldkort er et kombineret medlems-, rabat- og betalingskort. Kortet er også et MasterCard og er godt at have ved hånden, når du handler – både i Danmark og i udlandet. Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet. I op til 52 dage koster det også 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Har du allerede et LO Plus Guldkort, kan du i netbanken se dine transaktioner, skyldige beløb og PIN-kode. Har du mistet dit LO Plus Guldkort, så ring og få det spærret på 33 42 37 10. Priseksempel: Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. med fast debitorrente på 18,39 %. Kreditten afdrages ikke og har ingen fast løbetid, idet den er gældende indtil videre. Hvis 12 mdr. løbetid, 100 % udnyttelse i løbetiden, så udgør de samlede omkostninger (renter) 1.598 kr., ÅOP udgør 17,11% og det samlede tilbagebetalte beløb udgør 11.598 kr. Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindste beløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
15 %

Advokaterne Brockstedt-Kaalund (2 butikker)

Brockstedt-Kaalund er et landsdækkende advokatkontor. De har kontorer i København og Silkeborg. Som full-service advokatkontor yder de juridisk bistand inden for ethvert retsområde. LO Plus medlemmer får 15 % rabat på advokatbistand og tilmed på markedets bedste vilkår. Betingelser: Der gives ikke rabat på retshjælpsdækning og fri proces.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis, når du oplyser du er LO Plus medlem.