10 %

Alka Forsikring

Tilbud lige nu: Lige nu får du 1.000 kr. i gavekort, når du køber din bilforsikring online og 250 kr. i gavekort for andre forsikringer. Tilbuddet om gavekort gælder kun ved bestilling online på alka.dk. Herudover får du altid 10 % rabat som LO Plus medlem. Standardrabat: LO Plus medlemmer sparer i snit 3.000 kr. om året ved at flytte deres hus-, bil- og indboforsikring til Alka. Med dit LO Plus kort får du nogle helt særlige fordele og 10 % rabat på dine forsikringer hos Alka.
Særpris

Arbejdernes Landsbank (70 butikker)

Bliv kunde i LO Plus Bank, så kan du gå i banken via din pc, smartphone eller tablet, når det passer dig. Du opretter selv en lønkonto og en budgetkonto, der begge giver dig store fordele og adgang til rigtig mange services fx gratis valutaveksling og et gratis internationalt hæve- og betalingskort. Eller opret en opsparingskonto med en god rente og mulighed for rabat på lån.
1.000 kr.

BRFkredit

Få 1.000 kr. i rabat, når du optager et nyt lån hos BRFkredit. Har du planer om at låne til boligforbedringer, nyt tag eller køkken? Så er et lån i boligens friværdi en billig løsning. Få svar på, hvad det koster at låne, og om du samtidig kan spare renteudgifter ved at indfri andre dyre lån. Skal du købe ny bolig så start med at blive forhåndsgodkendt, så ved du, hvad den nye bolig må koste. De tilbyder en samlet rådgivningspakke, som sikrer dig et trygt boligkøb. Bemærkning: Vis dit LO Plus kort på mødet med rådgiveren.
Særpris

LO Plus Guldkort

Du kan opgradere dit medlemskort til et LO Plus Guldkort, som er et MasterCard. Det giver dig et betalingskort, du kan bruge i Danmark og på rejser i hele verden, eller hvis der f.eks. skulle opstå uforudsete udgifter. Du får mange fordele med et LO Plus Guldkort: - Rabatkort, medlemskort og kreditkort i ét. - Op til 52 dages rentefri kredit. Det koster ikke noget i oprettelse og gebyr. Det koster kun noget, hvis man vælger at afbetale over længere tid ved at betale renter. - Brug dit LO Plus Guldkort som betalingskort i hele verden. - Du er sikker på at få pengene retur, hvis du ikke modtager dine varer. - Du kan vælge din egen PIN-kode. - Du kan få et ekstra kort til din ægtefælle.
15 %

Advokaterne Brockstedt-Kaalund (2 butikker)

Brockstedt-Kaalund er et landsdækkende advokatkontor. De har kontorer i København og Silkeborg. Som full-service advokatkontor yder de juridisk bistand inden for ethvert retsområde. LO Plus medlemmer får 15 % rabat på advokatbistand og tilmed på markedets bedste vilkår. Betingelser: Der gives ikke rabat på retshjælpsdækning og fri proces.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis, når du oplyser du er LO Plus medlem.
15 %

Primaliva

Giv din privatøkonomi et serviceeftersyn. Har din privatøkonomi brug for at blive kigget igennem? Føler du at pengene fordufter, uden at du får nok ud af dem? Går du rundt med drømme, du ikke har råd til? Kan du svare ja til bare et af ovennævnte spørgsmål, så er det tid til et uvildigt økonomieftersyn af Lone Eriksen – 100 % uvildig økonomisk rådgiver og indehaver af Primaliva. Du får 15 % rabat + 30 min. gratis sparring via tlf./Skype.