Særpris

Al Privatleasing

AL Finans har fået et begrænset parti af de populære Renault Clio til speciel flådepris og kan tilbyde dig yderst favorable vilkår. Renault Clio byder på komfort og køreglæde, har masser af udstyr og fremstår elegant og sporty i sit design. LO Plus medlemmer får en Renault Clio med 0 kr. i udbetaling + 1.000 km ekstra i leasingperioden på 18 måneder. Tilbuddet skal benyttes senest den 28/2-2019. Se de gode leasingtilbud her Sådan får du rabatten: 1) Tryk på knappen ”Besøg online” på denne side 2) Udfyld kontaktformularen på siden (placeret i bunden) 3) AL Finans tager kontakt til dig
2.500 kr.

AL Billån

Spar 2.500 kr. på attraktivt billån. Hos AL Finans tilbyder de billig og fordelagtig bilfinansiering, og du finder attraktive billån til dig der ønsker at købe en bil. LO Plus medlemmer sparer 2.500 kr. på et AL Billån. Er du også kunde i Arbejdernes Landsbank, så får du yderligere 2.500 kr. i rabat.
10 %

Alka Forsikring

LO Plus medlemmer kan spare flere tusinde kroner på forsikring, ved at skifte til Alka. Samtidig, får du som LO Plus medlem en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 3 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring, Bilforsikring og Husforsikring. Alka tilbyder LO Plus medlemmer 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes LO Plus medlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive, hvilket LO forbund som du er medlem af, når du beregner din pris online.

200 kr. gavekort

EDC

Bestil et gratis Salgstjek og få et gavekort på 200 kr. EDC er Danmarks største mæglerkæde, og de har også en lokalkendt mægler i dit område. Med et gratis Salgstjek, får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Med et gratis Salgstjek får du: En grundig vurdering af din bolig En beregning af dit overskud Forslag til, hvad du kan gøre for at få boligen solgt. Når Salgstjekket er udført, får du et gavekort på 200 kr. til sendentanke.dk. Betingelser: Modtagelse af gavekort forudsætter, at Salgstjek ikke er bestilt inden for de seneste 6 måneder.
Særpris

Arbejdernes Landsbank (70 butikker)

Bliv kunde i LO Plus Bank, så kan du gå i banken via din pc, smartphone eller tablet, når det passer dig. Du opretter selv en lønkonto og en budgetkonto, der begge giver dig store fordele og adgang til rigtig mange services fx gratis valutaveksling og et gratis internationalt hæve- og betalingskort. Eller opret en opsparingskonto med en god rente og mulighed for rabat på lån.
Ansøg

LO Plus Guldkort

LO Plus Guldkort er et kombineret medlems-, rabat- og betalingskort. Kortet er også et MasterCard og er godt at have ved hånden, når du handler – både i Danmark og i udlandet. Det koster ikke noget at få kortet. Og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet. I op til 52 dage koster det også 0 kr. i renter at bruge den kredit, du får med kortet. Du bestemmer selv, om du vil betale din saldo ud hver måned, eller om du vil betale dine køb tilbage over længere tid. Har du allerede et LO Plus Guldkort, kan du i netbanken se dine transaktioner, skyldige beløb og PIN-kode. Log ind i netbanken ved at trykke på knappen "Besøg online". Har du mistet dit LO Plus Guldkort, så ring og få det spærret på 33 42 37 10.
15 %

Advokaterne Brockstedt-Kaalund (2 butikker)

Brockstedt-Kaalund er et landsdækkende advokatkontor. De har kontorer i København og Silkeborg. Som full-service advokatkontor yder de juridisk bistand inden for ethvert retsområde. LO Plus medlemmer får 15 % rabat på advokatbistand og tilmed på markedets bedste vilkår. Betingelser: Der gives ikke rabat på retshjælpsdækning og fri proces.
Særpris

AdvokatFyn

Du får det første rådgivningsmøde hos en advokat gratis, når du oplyser du er LO Plus medlem.