5 %

Detur

Detur tilbyder charterferie for dig, der foretrækker direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Grand Canaria og Egypten. Detur har eksisteret i mere end 20 år i Norden. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier. Du får 5 % rabat på alle Deturs rejsemål, og du flyver med direkte fly fra København, Billund og Aalborg. Betingelser: Rabatten gælder nye reservationer. Rabatkoden (LOPLUS) skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Bemærkninger: Rabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne med.
4 %

Lalandia (2 butikker)

Få 4 % rabat på dit ophold hos Lalandia i både Billund og Rødby. Find det feriehus der passer jer, og glæd jer til Danmarks dejligste familieferie.
10 %

Novasol

Få 10 % på leje af ferieboliger i Europa hos NOVASOL. Betingelser: Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL.
Særpris

Atlantis Rejser

Med LO Plus får du 6 % rabat på alle Atlantis Rejsers charterrejser til Rødehavet (Sharm el-Sheikh og Hurghada), samt Atlantis Rejsers Nilkrydstogter, Luxor og kulturrundrejser. På alle øvrige destinationer er rabatten 300 kr. pr. person. Bemærkninger: Når du booker online skal du booke via "Besøg www" knappen på denne side. Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du bestiller (se rabatten i prisinformationsoversigten, der kommer frem ved din booking). Der opnås ikke rabat på børnepriser. Betingelser: Rabatten gælder kun nye bookinger og bookinger til Rødehavet, Nilkrydstogter, Luxor og kulturrundrejser og kan ikke kombineres med andre tilbud.
19 %

Best Western (21 butikker)

Du får 19 % rabat på mere end 4.000 Best Western hoteller. De danske hoteller er fordelt rundt om i hele landet, og i Skandinavien er der i alt over 130 hoteller. Denne rabat gives på enkelt- og dobbeltværelser. Morgenbuffet og internet er inkluderet i prisen på størstedelen af hotellerne. OBS! Der kan ikke opnås rabat ved booking direkte på hotellet. På forlangende skal du fremvise dit LO Plus kort ved check-in.
4 %

friferie.dk

Få 4 % rabat på rejsen. friferie.dk tilbyder nøje udvalgte feriesteder og cam­pingpladser i hele Europa (også Danmark) med en hel unik mulighed for selv at pakke ferien. Rabatten gælder ikke på transport; fly, færge og bus.
10 %

dansommer

Sommerhusferie i Danmark er indbegrebet af hygge, samvær og de nære oplevelser – året rundt og Danmark er et skønt ferieland! Få 10 % på leje af sommerhuse i hele Danmark hos dansommer. Rabatten hos dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger. For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket. Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos dansommer.
10 %

DTF travel

Få 10 % rabat hos DTF travel. DTF travel er eksperter i kør selv ferier til de skønneste destinationer i Danmark og resten af Europa. Vil du have færgeoverfart, fly, udlejningsbil eller til Disneyland® Paris, så klarer de også det. Bemærk at rabatten gælder kun på ophold.
10 %

Fjord Line

Få 10 % rabat på overfart og cruises. Fjord Line sejler på følgende ruter: Hirtshals-Stavanger-Bergen Hirtshals-Langesund Hirtshals-Kristiansand
min. 300 kr.

FolkeFerie.dk

Rejs med FolkeFerie.dk og få rabat Med FolkeFerie.dk får du 300 kr. i rabat pr. person. Rabatten gælder charterrejser til Malta med afrejse fra København og Billund - og til Sivota, Ithaka, Porto Santo med afrejse fra København. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen, er det den rabat, du vil få i stedet. Har du dertil LO Plus Guldkort, får du yderligere 4 % i rabat på rejsens samlede pris. Betingelser: Kampagnekoden kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter end børnerabat.

Sider