3-20 %

Humac (22 butikker)

På Humac.dk/loplus finder du altid de nyeste og lækreste produkter fra Apple og premium tilbehør fra eksklusive brands, som f.eks. B&O PLAY, Libratone, JBL, dbramante1928, Beats, Microsoft Office, eStuff og mange flere. Som LO Plus medlem får du 3 % på iPhones, 6 % på iPads og Macs, 12 % på højttalere og høretelefoner, 15 % på covers, sleeves og tasker og op til 20 % på beskyttelsesglas og kabler til dit Apple-produkt. Sådan gør du: 1. Bestil på humac.dk/loplus 2. Indtast cpr.-nr. for at få adgang til produkterne og se rabatterne 3. Vælg dine varer og læg i kurven 4. Hent i den nærmest GLS pakkeshop eller i nærmeste Humac butik Du er selvfølgelig velkommen i en af Humac’s 22 butikker landet over, hvor du kan få råd, vejledning og hjælp til din bestilling, men for at få rabatten skal du altid bestille via humac.dk/loplus. Bemærkninger: Der gives rabat på alle lagerførte produkter. Pre-sale produkter er derfor undtaget af rabatten.
Særpris

TelePlus

TelePlus er lukket ned, og det er derfor ikke længere muligt at få mobiltelefoni fra TelePlus. Er du kunde hos TelePlus? I løbet af august måned vil kunder modtage en mail fra TelePlus vedr. information omkring nedlukningen. Abonnementet lukkes ikke ned, men overføres til UnoTel. Overførslen vil ske i løbet af september måned 2018. Kunder vil inden overførslen modtage information fra UnoTel vedr. eksakt dato for overførsel samt nyt kundelogin. Vi beklager de gener lukningen evt. måtte medføre.
15 %

MiPhone (40 butikker)

Få repareret din iPhone eller iPad med 15 % rabat. MiPhone er Danmarks største og nok mest professionelle reparatør af iPhones og iPads og med servicecentre landet over. Hos MiPhone repareres din defekte iPhone eller iPad udelukkende med originale reservedele. I forbindelse med alle reparationer ydes der 2 års garanti. Med et stort antal indleveringssteder landet over, har du mulighed for at få udført reparation i nærheden af dig. I butikkerne er der også mulighed for walk-in service uden tidsbestilling. Her får du repareret eller serviceret din enhed mens du venter. Som LO Plus medlem får du 15% rabat på alle reparationer af iPhone og iPad. Bemærkning: Husk at vise dit LO Plus kort inden indleveringen.
15 %

Bang & Olufsen - Sorø

Beoplay leverer stand-alone produkter med klare og simple funktioner - bærbare produkter som er intuitive at bruge, og nemme at integrere i din dagligdag, men som samtidig leverer en oplevelse af høj kvalitet. I produktsortimentet finder du; høretelefoner, bærbare bluetooth højttalere og stationære Multiroom anlæg.
15 %

Tangent.dk

Tangent skaber og sælger unikke audioprodukter som f.eks. højttalere, radioer og CD-afspillere. Kendetegnet for alle produkterne er, at du er sikker på at få kompromisløs lyd, karakterfyldt design og stor brugervenlighed. Du får 15 % rabat.
10 %

BatteryStore & More

Få 10 % rabat på alt hos BatteryStore BatteryStore sørger for at holde dine elektroniske apparater i live - længst muligt og bedst muligt. De sælger batterier i høj kvalitet og til fornuftige priser, så du kan få markedets bedste batterier, leveret lige til døren. Hos BatteryStore & More får du en lang række af fordele: • Fri fragt ved køber over 149 kr. • Bestiller du inden kl. 16, sendes din pakke afsted samme dag. • Effektiv kundeservice. • Bredt udvalg af batterier, powerbanks, pulverslukkere, LED- og halogenpærer m.m.
15 %

Audiovision

Audiovision er en specialforretning indenfor high-end hi-fi, aukustik og indretning af lytterum. Som LO Plus medlem får du 15 % rabat på det store udvalg af hi-fi. Undtaget er i forvejen nedsatte varer og udsalg.
25 %

Proximo.dk

Proximo tilbyder onlinekurser i Microsoft Office. Hvad enten du vil lære PowerPoint, Word, Outlook eller Excel, så har Proximo et onlinekursus som passer til dig. Du har adgang til onlinekurserne døgnet rundt. Du kan se dem præcis, når/hvor det passer dig. Efter hvert gennemført kursus modtager du et personligt kursusbevis. LO Plus medlemmer får et medlemskab til kun 299 kr. pr. måned (normalpris 399 kr.). Bemærkninger: Det er muligt, at prøve et medlemskab hos Proximo GRATIS i 7 dage. Medlemskabet kan opsiges når som helst.
15 %

Mileagebook.com

Spar mange timers manuel indtastning af dit kørselsregnskab – lad Mileage Book automatiske kørebogs-app lave regnskabet for dig. Dine køreture registreres automatisk, og med et enkelt klik sender du regnskabet til løn. Læs mere om fordelene og deres abonnementer på www.mileagebook.dk.
8 %

BilligToner.dk

Få rabat på tonere og blækpatroner til f.eks. Brother, HP, Dell og Canon m.v. BilligToner.dk har et stort udvalg, så du har god mulighed for at finde, det som du har brug for. LO Plus medlemmer får 8 % rabat på prisen. Ydermere får du prisgaranti og hurtiglevering, når du handler på BilligToner.dk. Bemærkninger: Rabatten er allerede fratrukket priserne. Betingelser: Der gives ikke rabat på originale printerpatroner.

Sider