Få 15 % + 15 % EKSTRA på verdens bedste rustbeskyttelse

Tilbud lige nu
I hele oktober måned får du 15 % EKSTRA rabat, når du betaler med dit LO Plus Guldkort. De 15 % ekstra rabat bliver automatisk fratrukket, men kan først ses i din LO PLUS Guldkort netbank 1-2 uger efter købet.

Bemærk
Hvis du oplever at der er fuldt booket i oktober måned på dit lokale Dinitrol center via online-bookingen nedenfor, så ring gerne direkte til centret og hør om der er mulighed for en behandling alligevel i oktober måned. Nogle gange har centret en ekstra kapacitet tilgængelig som ikke kan ses online.

Standardrabat
Hos Dinitrol’s centre kan din bil få den rette behandling og en kvalitets rustbeskyttelse. Dinitrol’s rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker.

Sådan opnår du rabatten
Book din tid online via linket her på siden Bekræft dit medlemskab med dit CPR-nummer Husk at fremvise dit medlemskort ved afhentning

Betingelser
Rabatten ydes kun til LO Plus medlemmer.
Bemærk at følgende Dinitrol centre ikke er omfattet af rabat-aftalen: Hjørring, Randers, Skive, Them, Viborg og Vojens. Næstved, Lemvig og Løgstør deltager ikke i oktober måneds kampagne.

Sådan får du rabatten

LO Plus Kort

Book online via linket her på siden - og vis dit kort på værkstedet

LO Plus Guldkort

Book online via linket her på siden - og vis dit kort på værkstedet
Besøg www

Aktuelle rabatter

Vind et gavekort på 5.000 kr

Tilmeld dig LO Plus nyhedsbrev senest den 1. november 2018, så er du automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Punkt 1.

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked.

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.