Sommertilbud - Få 25 % rabat på topmodeller og tilbehør

Tilbud lige nu
1 af 4 LO Plus’er oplever høreproblemer – og 80% ville overveje et høreapparat, hvis det kunne forbedre deres hørelse. Prøv de nye, diskrete høreapparater fra danske WIDEX – og få 25% medlemsrabat juli og august. 

Du kan naturligvis også vælge en af de ”gratis” modeller.
De koster dig ikke noget, da de er fuldt dækket af det offentlige tilskud, hvis du har et høretab.

Ring 70 11 10 70 i dag, oplys du er medlem af LO Plus og Din Hørespecialist vil reservere en tid. Så kan du høre mere og prøve, om høreapparaterne kan gøre en forskel for dig.

Standard rabat
Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også.
Er du i tvivl om du har nedsat hørelse, kan du altid kontakte Din Hørespecialist for en uforpligtende høretest og få personlig rådgivning af deres hørespecialister. De giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig.

Et høreapparat er et moderne kommunikationsmiddel, som giver dig de bedste muligheder for at lytte og følge med i samtaler.

Betingelser
Du får 4 års service og garanti og som LO Plus medlem får du 8 % rabat på din egenbetaling, dvs. efter eventuelt tilskud fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Sådan får du rabatten

LO Plus Kort

Ring på tlf. 70 11 10 70 og oplys LO Plus medlemsskab, når du bestiller tid til en høreprøve. Husk at vis dit kort i klinikken inden et køb gennemføres.

LO Plus Guldkort

Ring på tlf. 70 11 10 70 og oplys LO Plus medlemsskab, når du bestiller tid til en høreprøve. Husk at vis dit kort i klinikken inden et køb gennemføres.
Besøg www

Populære rabatter

Vind et gavekort på 5.000 kr

Tilmeld dig LO Plus nyhedsbrev senest den 1. november 2018, så er du automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Punkt 1.

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked.

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.