Oplev Danmarks Jernbanemuseum og få 25 % rabat

Midt i Odense, lige ved banegården, har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold.

Sommerferieaktiviteter 29. juni - 11. august:
Sommerferien på Danmarks Jernbanemuseum byder på mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Hver dag er der korte fortællinger. I kan bl.a. opleve museets drejeskive i funktion, komme ind i det ikoniske røde lyntog fra 1935 eller høre om sabotagen af Storebæltsfærgen M/F Sjælland i 1943. Alle dage kan I også komme på tur med det populære minitog, som tager jer rundt i Danmark. Museets inspektører har fundet ni sjove og anderledes jernbanehistoriske genstande, som er placeret rundt på museet. Leg med og se, om I kan gætte hvad det er. Der er fine præmier på højkant. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Museets café er åben alle dage kl. 11-15.

Veterantog for fuld damp i sommerferien:
Der er masser af nostalgi og hygge for hele familien, når vi tirsdage og lørdage (29.6-10.8) kører veterantog på museets egen strækning. Langt de fleste dage leveres trækkraften af ODIN, museets nybyggede 1:1 kopi af Danmarks første lokomotiv fra 1846, som står klar efter 14 års arbejde. I uge 29-30 + 10. august kører damplokomotivet HS 415 fra 1901 i stedet for ODIN. En kørsel varer ca. 10 minutter og er gratis, når entréen er betalt.

Bemærkninger:
Vis dit medlemskort i billetsalget. Der kan maks. købes billetter med rabat til 5 voksne og 5 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré.
 

Sådan får du rabatten

LO Plus Kort

Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort

Automatisk rabat ved betaling
Besøg www

Populære rabatter

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.