Få 30 % rabat på entrébilletter!

Kun en time syd fra København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. Parken byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre.

Pyjamasheltene indtager BonBon-Land:
Oplev de populære Pyjamashelte, når de er i BonBon-Land hver dag i skolernes sommerferie (fra lørdag den 29. juni til og med søndag den 11. august). Se de flotte shows kl. 14.00 og kl. 16.00 og meet & greet kl. 15.00 og kl. 17.00. (Hvor dit barn kan få taget billeder med de tre helte). Det hele foregår på Børnescenen.


Du får 30 % rabat på dagsprisen på entrébilletter.

Onlinerabat:
BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). LO Plus medlemmer får altid 30 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 10 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 30 % rabat på normalprisen/dagsprisen. 

Sådan opnår du rabatten:
1) Tryk på linket her på siden
2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer
3) Vælg dato
4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver

Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab.

Bemærkninger:
Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis.
Rabatten gives på dagsprisen. 

Betingelser:
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.

Køb sæsonkort med rabat:
Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 439 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.

Sådan får du rabatten

LO Plus Kort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.

LO Plus Guldkort

Bestil online via linket her på siden. Ved køb af billetter i BonBon-Lands indgang: vis dit kort og få rabat.
Besøg www

Populære rabatter

Husk LO Plus rabatten hos bl.a.