15 %

Kitchn.dk

Få 15 % rabat på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe hos Kitchn.dk. Skal du bruge enkelte køkken – eller garderobeskabe, tilbehør eller et komplet miljø, så brug rabatten hos Kitchn.dk. Du betaler kun 75 kr. i fragt – og får altid gratis fragt ved køb over 2.000 kr. Kitchn.dk tegner gerne hele dit projekt i 3D, og gør det enkelt for dig at bestille. Der er altid gratis levering og kontrolopmåling, når du køber et helt projekt. Betingelser Rabatten kan ikke kombineres med kampagner og gælder ikke ”Quooker”, hårde hvidevarer, montage og fragt.
6 %

SILVAN (42 butikker)

Gør boligen og haven klar. Vidste du f.eks. at SILVAN kan tone maling i lige den nuance du ønsker? Eller at du i VVS-afdelingen finder et stort udvalg, samtidig med at du kan få hjælp til dit projekt. Har du et LO Plus Guldkort får du også 6 % rabat ved køb på SILVAN's hjemmeside, når du betaler med kortet.
25 %

PP Mester Maling (10 butikker)

Få 25 % rabat på maling af højeste professionelle kvalitet i PP Mester Malings 10 grossistcentre i hele Danmark.
Særpris

Vindstød A/S

Tilbud lige nu: Få et gavekort på 500 kr. til gavekort PLUS, når du bestiller el fra Vindstød. Tilbuddet gælder til den 20. oktober kl. 23:59. Standardtilbud: Få et elprodukt, som Energitilsynet i seneste prisundersøgelse kåret som det billigste variable til parcelhuse og 25 % i rabat på abonnementet, og et gavekort på 150 kr. til Gavekort PLUS. Det tager kun 1 min. at tilmelde sig via denne side og Vindstød giver automatisk dit nuværende elselskab besked om flytningen.
10 %

Walter Grey

Walter Grey sælger klassiske reoler i stilrent design. Reolerne findes i flere farver og størrelser. De kan kombineres på kryds og tværs, alt efter dit behov og smag. LO Plus medlemmer får 10 % rabat.
25-40 %

Beck & Jørgensen (17 butikker)

Få 40 % på maling og 25 % på pensler. Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.
30 %

Beckers Farvecenter Frederiksberg

Beckers Farvecenter har Svanemærkede malerprodukter til både inden- og udendørs projekter. Beckers Farvecentre tilbyder desuden en professionel vejledning, både i form af produktvalg og idéer til boligens farver. Du får 30 % rabat i butikken.
10-25 %

Beckers Farvecenter Roskilde

Få 25 % rabat på maling og 15 % rabat på tilbehør vedr. malerarbejdet (pensler, afdækning, rengøringsartikler m.m.) og 10 % rabat på kunstartikler (dog ikke indramning). Rabatten er kun gældende på lagervarer.
10 %

Blomsterhøjen

Blomsterhøjen har mange års erfaring indenfor blomster. De udfører alle opgaver indenfor blomsterbinderi: bryllup, fest- og hverdagsbuketter, begravelse og firmaer. LO Plus medlemmer får 10 % rabat.
10 %

Boje Gardiner

Boje Gardiner er specialister i alle former for gardiner og persienner. De tilbyder et bredt sortiment af både gardiner, persienner, solafskærmning og markiser fra de førende leverandører. Få 10 % rabat.

Sider