2.500 kr.

AL Billån

Spar 2.500 kr. på attraktivt billån. Hos AL Finans tilbyder de billig og fordelagtig bilfinansiering, og du finder attraktive billån til dig der ønsker at købe en bil. LO Plus medlemmer sparer 2.500 kr. på et AL Billån. Er du også kunde i Arbejdernes Landsbank, så får du yderligere 2.500 kr. i rabat.
10 %

Alka Forsikring

LO Plus medlemmer kan spare flere tusinde kroner på forsikring, ved at skifte til Alka. Samtidig, får du som LO Plus medlem en rigtig god forsikring. Forbrugerrådets blad, ”Tænk Penge” har nemlig kåret 3 af Alkas forsikringer til ”Bedst i test”. Det er Alkas Indboforsikring, Bilforsikring og Husforsikring. Alka tilbyder LO Plus medlemmer 10 % rabat på forsikringer. Samtidig tilbydes LO Plus medlemmer en helt særlig Forbunds indboforsikring, der har et prisloft - uanset hvor du bor og hvor mange I er i familien. Du får 10 % rabat ved at angive, hvilket LO forbund som du er medlem af, når du beregner din pris online.
9 %

Arp-Hansen

Tag en pause fra hverdagen, og forkæl dig selv med et hotelophold udover det sædvanlige. Med en bred vifte af unikke hoteller på de bedste adresser i København garanterer Arp-Hansen udsøgt service, og en central beliggenhed i nærheden af byens mange populære attraktioner. • Phoenix Copenhagen • 71 Nyhavn Hotel • Imperial Hotel • The Square • Tivoli Hotel • Copenhagen Island • Copenhagen Strand • Gentofte Hotel Som LO Plus medlem får du 9 % rabat på hotelværelsernes daglige priser (både fleksible og restriktive priser) med og uden morgenmad.
5 %

Bahne (20 butikker)

Hos Bahne finder du et stort univers af kendte mærker inden for boliginteriør, køkkenudstyr, mode, sko og accessories. De lægger vægt på god kundeservice kombineret med et bredt og spændende sortiment til konkurrencedygtige priser. I Bahne får du som kunde nye oplevelser, hver gang du besøger en af deres butikker. Bahnes medarbejdere glæder sig til at hjælpe dig med at finde, det du står og mangler. Uanset om det er forkælelse til dig selv, dit hjem eller en gave til en du holder af, så er deres dygtige personale altid klar til at hjælpe dig. Sådan får du rabatten i webshoppen: 1) Tryk på knappen ”Besøg www” 2) Indtast cpr. nr. for af få adgang til rabatkoden Bemærkninger: Rabatten i webshoppen udløses kun via rabatkoden. Du opnår derfor ikke automatisk rabat med LO Plus Guldkort.
20 %

CEWE

Tilbud lige nu: Få 40 % rabat på postkort og porto t.o.m.den 31 juli. Brug rabatkoden: LOPOST Sådan bestiller du dit postkort: 1. Download den gratis app CEWE FOTOVERDEN 2. Vælg CEWE som bestillingspartner i App’en 3. Design dit postkort med dine egne billeder 4. Indtast værdikoden når du bestiller, så fratrækkes beløbet automatisk Standardrabat: CEWE tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter. Du finder her den populære CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder printes direkte i en bog. Eller du kan lave personlige billeder til dit hjem, lave invitationer, fremkalde dine billeder, lave en fotokalender og meget mere.
5 %

Detur

Tilbud lige nu: Få 6 % rabat på rejser i juli og august. Bestil inden den 31. juli. Brug rabatkoden: LOSOMMER Standardrabat: Detur tilbyder charterferie for dig, der foretrækker direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Tunesien og Egypten. Detur har eksisteret i mere end 20 år i Norden. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier. Du får 5 % rabat på alle Deturs rejsemål, og du flyver med direkte fly fra København, Billund og Aalborg. Betingelser: Standardrabatten gælder nye reservationer. Rabatkoden (LOPLUS) skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger og kan kun opnås, hvis din bestilling og betaling foretages online direkte på detur.dk. Bemærkninger: Standardrabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne med.
200 kr. gavekort

EDC

Bestil et gratis Salgstjek og få et gavekort på 200 kr. EDC er Danmarks største mæglerkæde, og de har også en lokalkendt mægler i dit område. Med et gratis Salgstjek, får du en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi. Med et gratis Salgstjek får du: En grundig vurdering af din bolig En beregning af dit overskud Forslag til, hvad du kan gøre for at få boligen solgt. Når Salgstjekket er udført, får du et gavekort på 200 kr. til sendentanke.dk. Betingelser: Modtagelse af gavekort forudsætter, at Salgstjek ikke er bestilt inden for de seneste 6 måneder.
3 %

Expert (25 butikker)

Med LO Plus får du 3 % rabat på alle varer i experts butikker. Du får PRISMATCH* på al elektronik, og dine 3 % rabat fratrækkes alle priser, også PRISMATCH* og kampagnepriser. expert har et stort udvalg af alle de kendte mærkevarer fra verdens førende producenter, og du får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk. *) PRISMATCH Prismatch gælder på alt elektronik. Gælder aktuel netpris eller pris i fysisk butik handelstidspunktet som er på lager til køb hos konkurrenten, men kun varer fra danskejede webshops og fysiske butikker i Danmark. Prismatch gælder kun for varer, som er i experts onlinesortiment. Gælder ikke levering, montering, andre serviceydelser, restpartier, køtilbud, varer som sælges i begrænset antal, demovarer, udstillingsmodeller og lign. Gælder kun privatkøb. Prismatch gælder kun i din lokale expert butik. Betingelser: LO Plus rabatten ydes udelukkende på varekøb i expert-butikker.
10 %

Flügger farver (146 butikker)

Få 10 % rabat hos Flügger farver Uanset, hvor du bor i Danmark, så er der ikke langt til en af de ca. 150 Flügger farver forretninger. I hver butik står faguddannet personale klar til at vejlede dig. Så er du sikker på, at du kommer godt i gang med dine maleprojekter. LO Plus medlemmer får 10 % rabat på maling, træbeskyttelse, tapet og malerværktøj. Betingelser: Rabatten tilbydes kun til privatkunder, og gælder ikke på tilbuds- og kampagnevarer.
20 % EKSTRA

Guldklubben - Forlystelser

Invitér hele familien med i Danmarks sjoveste forlystelsesparker i juli og spar 20 % EKSTRA på indgangen. Står sommeren i familiens tegn, og er du og din familie friske på masser af sjove oplevelser i Danmark, så har vi en god nyhed til dig! I juli måned får du 20 % EKSTRA rabat, når du betaler med et LO Plus Guldkort. Tivoli: Køb dine billetter online www.loplus.dk/tivoli - og betal herefter med dit LO Plus Guldkort for at få EKSTRA 20 % rabat. LEGOLAND®: Køb dine billetter online www.loplus.dk/legoland - og betal herefter med dit LO Plus Guldkort for at få EKSTRA 20 % rabat. Tivoli Friheden: Køb dine billetter online www.loplus.dk/tivolifriheden - og betal herefter med dit LO Plus Guldkort for at få EKSTRA 20 % rabat. HUSK! Billetter skal købes via links her på siden, som du normalvis opnår rabat på hos vores forlystelsespartnere. Herefter betaler du med dit LO Plus Guldkort for at få ekstra rabatten på 20 %.

Sider